top of page

Equipament

Per als debutants, a continuació trobareu algunes orientacions sobre el material i la vestimenta necessaris per a les classes de patinatge, dansa, físic i estiraments.

Vestuari​

 

Per a patinar es recomana portar roba ajustada que permeti a les entrenadores veure la posició del cos i les cames en tot moment. Si bé a les primeres classes la roba d'esquí i similar pot ser útil, a mesura que es progressi cal disposar de malles prou calentes.

Recomanem vestir els més petits per capes, amb samarreta tèrmica de màniga llarga, armilla o vestit de patinatge i folre polar. Els mitjons han de ser llargs i que sobresurtin per sobre del patí. Recomanem els mitjons de Coolmax o similar que mantenen els peus secs. 

Guants fins amb dits (no manoples) són suficients.

Els més petits han de portar casc fins que l'entrenadora indiqui que no és necessari.

Patins​

 

Qui no tingui patins propis podrà disposar de patins de lloguer per 20 euros a través del Palau de Gel. Caldrà efectuar un dipòsit de 40 euros a principi de temporada que es retornarà a final de temporada a l'entrega dels patins.

 

Per a accedir al grup Glaço 2 és obligatori que es disposi de patins propis.

 

Aquells/es patinadors/es que no en disposin no podran passar del grup Glaçó.

Dansa, físic i estiraments​

 

Per a les classes de dansa cal portar calçat de ballet i roba còmoda.

Per a les classes d'estiraments cal portar roba còmoda i calçat esportiu.

Per a les classes de físic, cal portar adicionalment corda de saltar (grups Nacional-A-B-C-Glaçó 2) i spinner (grups Nacional-A-B).

bottom of page